BViT VOOR
Starters
Kennisinstellingen
Overheden
Investeerders
Bedrijven en opdrachtgevers
English
NIEUWSBRIEF
BViT OP TV
INNOVATIEPARTNERS
RELATIES
 
Als startende ondernemer krijg je met veel zaken te maken. Denk daarbij aan een aantal praktische zaken zoals het kiezen van een goede locatie, werkplek met een geschikt bureau, internet, een vergaderruimte of het printen van documenten.
 
BViT biedt de startende ondernemer niet alleen een creatieve bedrijfsruimte met praktische faciliteiten en andere jonge ondernemers als buren. Wij helpen ook de ondernemer van de conceptfase tot en met de introductie op de markt. Of het nu gaat om het vinden van de eerste klant of fi nanciering, wij helpen je optimaal te ondernemen. Zelfs na die marktintroductie staat BViT voor jou klaar. Als klankbord of als gesprekspartner tijdens de koffie. Eenmaal gestart en wil je een stapje verder? Ook dan denkt BViT graag op logische wijze met je mee.
 
Pim de Bokx en Martijn Leinweber onze enthousiaste en ervaren ondernemerscoaches zitten waarschijnlijk al aan de koffie, want tijdens een informeel gesprek komt de ambitie vrij. Mailen kan je hen beiden: martijn@bvit.net of pim@bvit.net . Je kunt ook ons algemene nummer 088-66 42 777 bellen!
Banner Creatieve Broedplaats
BViT AGENDA
BViT BETROKKEN BIJ
NIEUWSITEMS
Het laatste nieuws van DIA

Taiwan leert van Nederlandse Kennisexplotatie Infrastructuur

Ontmoet Bedrijven en Incubators uit Taiwan

India wil kredietgarantie voor technische starters


Newsfeed