BViT VOOR
Starters
Kennisinstellingen
Overheden
Investeerders
Bedrijven en opdrachtgevers
English
NIEUWSBRIEF
BViT OP TV
INNOVATIEPARTNERS
RELATIES
 

BViT innovatiepartners

Bedrijven in ons netwerk kunnen zich hier actief profileren als innovatiepartner. Daarmee drukken zij uit dat zij er trots op zijn samen te werken aan het introduceren van vernieuwende producten en diensten.

 

Ahlborn Consultancy

Snelle ontwikkelingen stellen hoge eisen aan organisaties. Weet u wat er binnen de markt speelt? Is uw organisatie scherp genoeg om zelf veranderingen te initiƫren?
Alexx

AlexxDesign is a flexible communication agency and on-line portfolio of Alex Dodig. His expertise is about Concept & Visual communication, Web design & Usability, front-end development & interaction design.
AMC Centre

Het AMC Centre is het platform voor Asset Management Control van de AMC Research Foundation. Ism. partners wordt jaarlijks het AMC Seminar georganiseerd. Innovatie en onderzoek staan hoog in het vaandel, wat o.a. resulteert in een AMC MSc opleiding.
AMC T&T

Asset Management Control Tools & Training (AMC T&T) levert IT applicaties en trainingen om, i.s.m. haar partners, voor organisaties de hoogste kosteneffectiviteit van hun kapitaalintensief materieel zoals fabrieken, vliegtuigen en schepen te behalen.
Betiche

Met Betiche Wallpaper kunt u precies de ambiance realiseren, die u beoogt. Of u nu een zakelijke, creatieve, inspirerende, rustgevende of juist prikkelende omgeving wilt scheppen.
Bluevoid

http://www.robbio.nl/
Bokxing

Bokxing IT richt zich op het ontwerpen, fabriceren, implementeren en beheren van gebruikersvriendelijke informatiesystemen die op de mens en de organisatie zijn afgestemd...
Dutch Coast Software

We storten ons dagelijks op nieuwe uitdagingen om superieure technologie op te leveren. Op tijd, binnen budget en op maat. Zo simpel kan een webapplicatie zijn.
Exa-Omicron

Exa-Omicron is een modern automatiseringsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van software, het realiseren van internetoplossingen en het leveren van netwerkdiensten.
Eyffinger IT Solutions BV

Eyffinger IT Solutions BV is een werving en selectie bureau dat opereert binnen de branche IT. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en bij ons staat de mens centraal. Kwaliteit voor kwantiteit.
Fedorem

Trendy, origineel en superpraktisch: de cspot is een universele oplader die drie mobiele apparaten tegelijk oplaadt.
Flying Bytes

Flying Bytes helpt organisaties efficiƫnter en effectiever te communiceren met hun doelgroep door gebruik te maken van mobiele datadiensten.
Huygens Expertise Centrum

Expertise Centrum voor ondernemerschapsincubatie.
Jumel

Jumel is een nieuwe website voor het vinden van een serieuze relatie. De principes achter Jumel komen rechtstreeks uit de sociale psychologie.
Merge Media

Merge Media bedenkt en produceert interactieve en crossmediale concepten voor (digitale) Tv, Internet en de Mobiele telefoon.
npex

http://www.npex.nl/
Sparkling Internet Technology

Bij Sparkling-IT kunt u terecht voor advies, ontwikkeling en implementatie op een drietal gebieden: Website-ontwikkeling; Software & databases en Narrowcasting
Vendiamo i Vestiti

Wij verkopen kleding. We adviseren en begeleiden u in de juiste keuze voor uw maatkostuums, overhemden en accessoires.
XLX

XLX Startup Experience(tm) is gericht op het leren ondernemen door middel van gesimuleerde ervaringen. De simulatie is bedoeld om interesse te wekken om een onderneming te starten en een professionele opzet van een businessplan te stimuleren.
BViT AGENDA
BViT BETROKKEN BIJ
NIEUWSITEMS
Het laatste nieuws van DIA

Taiwan leert van Nederlandse Kennisexplotatie Infrastructuur

Ontmoet Bedrijven en Incubators uit Taiwan


Newsfeed