BViT VOOR
Starters
Kennisinstellingen
Overheden
Investeerders
Bedrijven en opdrachtgevers
English
NIEUWSBRIEF
BViT OP TV
INNOVATIEPARTNERS
RELATIES
 

Introductie

 

Het BViT innovatienetwerk is een community van ondernemers met passie voor vernieuwend ondernemen. Het netwerk gaat ervan uit dat als gevolg van digitalisering nieuwe kansen ontstaan voor ondernemers met het lef in welke sector dan ook. Succes komt voort uit collectieve kracht, het adagium ‘samen slimmer’ wordt door de BViT in de praktijk gebracht.

 

De BViT dienstverlening is erop gericht een ondernemer versneld zijn of haar doelen te laten bereiken. Zo ontwikkelde de BViT voor (door-) startende ondernemers de formule ‘InnovatieCluster’ die nu tot de best presterende ‘Science Based Incubators’ van Europa behoort. Kenmerk van deze formule is dat huisvesting, samenwerking en hands-on support integraal worden aangeboden ten behoeve van een optimale start en groei. Sinds 2000 zijn op deze manier ruim 100 bedrijven succesvol op weg geholpen.

Sinds 2000 zijn er 4 InnovatieClusters ontwikkeld, met de ontwikkeling (i.s.m. de gemeente) van de Caballerofabriek in Den Haag is de naam van ons netwerk definitief gevestigd. Sinds 2008 ontwikkelen wij met lokale partners een InnovatieCluster in Den Helder. Er zullen er nog vele volgen, zodat zoveel mogelijk gedreven mensen doelgericht op weg geholpen kunnen worden.

Ben jij een ondernemer met lef en passie voor vernieuwing? Of je nu nog studeert of al even bezig bent, onze community, voorzieningen en dienstverlening zijn er voor jou.

In een groeiend netwerk en op steeds meer locaties in Nederland bieden wij een pallet aan diensten:

1.       Financiering: op welke manier kun je je bedrijf financieren? Wij hebben de kennis, ervaring, contacten en middelen om je daarbij doelgericht te helpen.

2.       Relatienetwerk: hoe vind je je markt, de aanvullende kennis, de goede introducties, de goede business partner? Wij bieden je een netwerk waarmee je je eigen netwerk verder kan ontwikkelen.

3.       Clustermeerwaarde: Wij koppelen je aan ondernemers en hun bedrijven die complementair zijn aan jou (toekomstige) bedrijf. Dit ‘clusteren’ biedt voordelen op het vlak van inkoop, productontwikkeling en marktbewerking. Meer dan eens ontstaan hieruit duurzame business partnerships.

4.       Individuele begeleiding: Wij bieden je de mogelijkheid een persoonlijk coach te vinden of een integraal ontwikkelprogramma ‘Enterprise Development Agreement’ aan te gaan.

5.       Huisvesting & Faciliteiten: Voor jou gemak hebben we werkplekken, flexplekken, units, vergaderkamers, telefonie, netwerk, internet, printen, receptie en wat al niet meer kant-en-klaar staan. Je kunt direct aan de slag bij ons in de CaballeroFabriek.

Een gesprek met een van onze ondernemers is de beste manier om kennis te maken. Orienteer je via onze website en maak een afspraak, koffie en thee staan voor je klaar!

Video interview door het Innovatieplatform met oprichters Pim de Bokx en Toon Buddingh'

 

BViT AGENDA
BViT BETROKKEN BIJ
NIEUWSITEMS
Het laatste nieuws van DIA

Taiwan leert van Nederlandse Kennisexplotatie Infrastructuur

Ontmoet Bedrijven en Incubators uit Taiwan

India wil kredietgarantie voor technische starters


Newsfeed